• PRO TV
  • Maria Constantin, schimbare de look. Cum arata acum vedeta

Maria Constantin, schimbare de look. Cum arata acum vedeta

Maria Constantin, schimbare de look. Cum arata acum vedeta

Maria Constantin este una dintre cele mai indragite cantarete de muzica populara de la noi din tara, dar atunci cand nu se afla pe scena isi pune in evidenta frumusetea asa cum considera ca este mai bine.

La numai 28 de ani, cantareata se poate mandri cu o silueta de invidiat si poate apela la orice fel de tinuta care sa ii scoata in evidenta trupul tras prin inel. Daca pana acum vestimentatia sau incaltamintea erau cele care atrageau atentia fanilor, de data aceasta Maria le-a facut o surpriza fanilor.

Vedeta a apelat la o schimbare de look. Aceasta a optat pentru o tunsoare mai scurta, care ii incadreaza perfect fata. Concurenta de la "Ferma Vedetelor" a postat imaginea pe pagina de Facebook si a atras o multime de mesaje frumoase de la fani. 

Citeste si: Minione si sexy! 10 vedete care demonstreaza ca inaltimea nu are legatura cu sex appealul: cat de atragatoare sunt in costum de baie

"Esti interzis de frumoasa! Noua coafura te prinde foarte bine!", "Foarte frumoasa si foarte eleganta", "Ma uimesti. Pe zi ce trece esti tot mai frumoasa", Esti frumoasa si talentata", au fost numai cateva dintre mesajele primite de la fani.

Maria este o fire foarte sensibila, se declara o persoana ambitioasa si este mereu admirata pentru ca este extrem de corecta si iubeste tot ceea ce o inconjoara.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni