• PRO TV
  • Are un chip de papusica, dar reuseste sa se transforme complet cand se machiaza. De ce e aceasta tanara atat de speciala

Are un chip de papusica, dar reuseste sa se transforme complet cand se machiaza. De ce e aceasta tanara atat de speciala

Are un chip de papusica, dar reuseste sa se transforme complet cand se machiaza. De ce e aceasta tanara atat de speciala

Majoritatea femeilor se folosesc de produsele cosmetice pentru a masca diferite imperfectiuni ale tenului sau pentru a arata impecabil.

Acesta nu este si cazul Laurei Jenkinson, o tanara originara din Marea Britanie. De profesie make-up artist, aceasta si-a perfectionat tehnica de machiaj pentru a isi transforma complet buzele. 

Datorita talentului pe care il poseda, britanica a devenit celebra in mediul online, conturile sale de pe retelele de socializare fiind urmarite de sute de mii de persoane. Te intrebi de ce Laura atat de apreciata? 

Citeste si: A fost critica pentru sarcina invizibila, dar micutul ei este adorabil. Pare o poza normala, dar imaginea completa te va face sa razi


Ei bine, tanara isi transforma buzele in adevarate "opere de arta". Goofy, Mickey Mouse, Timon si Pumbaa si "The Lion King", Nemo si Dory, Bugs Bunny, Shrek, personaje din South Park sau Family Guy, toate au fost redate pe buzele artistei.

"Am vazut pe Instagram o multime de make-up artisti talentati si mi-a dorit sa fac ceva similar, dar la un alt nivel", spune Laura despre pasiunea ei pentru machiaj.  

Cele mai recente imagini au facut deliciul fanilor "Game of Thrones". Laura a ales sa isi picteze pe buze personaje precum Tyrion Lannister sau Daenerys Targaryen. 

 Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni