• PRO TV
  • Nicole Murphy, aparitie sexy la un eveniment. Cum a aparut pe covorul rosu fosta sotie a lui Eddie Murphy

Nicole Murphy, aparitie sexy la un eveniment. Cum a aparut pe covorul rosu fosta sotie a lui Eddie Murphy

Nicole Murphy, aparitie sexy la un eveniment. Cum a aparut pe covorul rosu fosta sotie a lui Eddie Murphy

La 48 de ani, Nicole Murphy pare mai degraba o adolescenta, nici degraba o femeie care se apropie spre implinirea a jumatate de secol.

La cea mai recenta aparitie in public, la o petrecerea Maxim Hot 100, vedeta a facut senzatie intr-o tinuta care i-a pus in valoare toate atuurile fizice.

Fosta sotie a lui Eddie Murphy a purtat o rochie crem, cu un decolteu pana la buric si o crapatura adanca pe piciorul drept care i-a lasat la vedere busutul generos, dar si abdomenul plin de patratele. 

La inceputul saptamanii, Nicole si Eddie s-au reunit cu ocazia unui moment important din viata Briei, una dintre fetele lor, cei trei participand la premiera filmului Amateur Night in care apare tanara de 26 de ani.

Nicole Murphy i-a fost alaturi starului de la Hollywood timp de 13 ani, in ciuda diferitelor scandaluri in care comedianul a fost implicat. Nicole Murphy a fost casatorita cu Eddie Murphy intre 1993 si 2006, iar cei doi au impreuna 5 copii. O perioada de timp a lucrat ca model, actrita si cantareata, insa succesul l-a cunoscut in 2008 cand a devenit una dintre gazdele show-ului Hollywood Exes.

La sfarsitul anului trecut, Nicole Murphy a fost vazuta in compania lui Nick Cannon, fostul sot al lui Mariah Carey, insa cei noi nu au confirmat ca intre ei ar fi existat vreo legatura amoroasa.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni