• PRO TV
  • Ce a declarat Andra despre o posibila sarcina. Marturisirile facute chiar de cantareata 

Ce a declarat Andra despre o posibila sarcina. Marturisirile facute chiar de cantareata 

Ce a declarat Andra despre o posibila sarcina. Marturisirile facute chiar de cantareata 

Andra si Catalin Maruta formeaza una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul autohton. 

Intr-un interviu acordat pentru revista Ciao, artista a facut cateva marturisiri in exclusivitate despre relatia pe care o are cu Catalin Maruta, despre o posibila sarcina, dar si despre cariera profesionala.  

Artista a declarat ca nu este insarcinata si ca, daca va fi cazul, va face anuntul la momentul respectiv. "Eu nu sunt genul de om care isi tine viata de familie intr-un secret continuu, dimpotriva. Daca eram insarcinata, as fi recunoscut din prima zi in care medicul mi-ar fi confirmat", a declarat vedeta care are deja doi copii, pe David (5 ani) si pe Eva Maria (1 an). 

Desi sunt casatoriti din 2008, relatia dintre cei doi este la fel de frumoasa ca in prima zi, iar Andra are numai cuvinte de lauda in ceea ce il priveste pe sotul ei. "Gaseste solutii in orice situatii, nu intra in panica, e stapan pe situatie, e un profesionist impecabil, e profund, afectuos si... nu in ultimul rand, un tata extraordinar. Nici in cele mai frumoase visuri nu-mi puteam dori un tata mai potrivit pentru copiii mei“, a marturisit jurata de la Romanii au talent, potrivit cancan.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni