• PRO TV
  • Scout Willis, aparitie demna de invidiat la plaja. Cat de bine arata fiica lui Bruce Willis si Demi Moore 

Scout Willis, aparitie demna de invidiat la plaja. Cat de bine arata fiica lui Bruce Willis si Demi Moore 

Scout Willis, aparitie demna de invidiat la plaja. Cat de bine arata fiica lui Bruce Willis si Demi Moore 

Scout Willis se mandreste cu un fizic de model, motiv pentru care nu se sfieste sa poarte costume de baie decoltate atunci cand merge la plaja. 

Asa s-a intamplat si in urma cu cateva zile, cand tanara de 25 de ani a profitat de timpul liber si a mers la plaja, alaturi de cativa prieteni.

Imbracata intr-un costum de baie negru, format din doua piese, cu sapca pe cap, Scout s-a facut imediat remarcata, mai ales ca unele ipostaze in care a fost fotografiata erau asemanatoare cu cele filmate de mama ei pentru filmul Charlie's Angels.

Aparitia ei ar fi putut fi extrem de sexy, insa un detaliu a atras atentia, si anume faptul ca nu era epilata la subrat, fapt evident la o analiza mai atenta a imaginilor.

Scout, care pana acum a cochetat cu actoria si muzica, s-a orientat si spre domeniul fashion-ului, iar in februarie a avut prima prezentare de moda pentru propriul brand, Scout's General.

Demi Moore si Bruce Willis au impreuna trei fete, pe Tallulah (22 de ani), Scout (25 de ani) si Rumer (27 de ani). Actorul mai are doua fete, Mabel (3 ani) si Evelyn (2 ani) cu cea de-a doua sotie, Emma Heming Willis.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni