• PRO TV
  • Reactia Catalinei Ponor dupa participarea la Jocurile Olimpice de la Rio. Ce mesaj a transmis gimnasta

Reactia Catalinei Ponor dupa participarea la Jocurile Olimpice de la Rio. Ce mesaj a transmis gimnasta

Reactia Catalinei Ponor dupa participarea la Jocurile Olimpice de la Rio. Ce mesaj a transmis gimnasta

Catalina Ponor a fost singura gimnasta din Romania care a participat in concursul feminin din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. 

Calificata doar in finala de la barna, acolo unde a incheiat pe pozitia a saptea, sportiva romanca a fost tinta mai multor atacuri, legate de evolutia ei, dar si de prezenta la Jocurile Olimpice.

Dupa incheierea competitiei, Catalina Ponor a postat pe contul de Facebook un mesaj lung prin intermediul caruia le-a raspuns celor care au acuzat-o inainte si dupa evolutia de la Rio. 

Citeste mai jos textul publicat de gimnasta:

Nadia Comaneci a fost una dintre personalitatile din sportul romanesc care au comentat evolutia Catalinei si care au oferit o explicatie pentru ceea ce s-a intamplat cu sportiva in finala de la barna in cadrul unui interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor. 

"A fost emotie in primul rand! A dus o tara intreaga in spinare. O singura fata, e greu. in plus, a reintrat in concurs la 9 zile dupa calificari. Nu vreau sa-i gasesc o scuza! A fost emotionata. A stat si putin mai mult inainte de a incepe exercitiul, au fost probleme cu nota dinainte... Era crispata, tremura, dorea sa faca mai mult decat putea. Nu trebuia sa faca mai mult, trebuia sa faca doar ce a facut la calificari! Mai ales ca s-a deschis usa la medalii dupa greseala lui Biles. Medalia era pe luate, cine sta pe barna! Asa cum s-a dovedit cu olandeza, ca pe hartie ea nu conta. Tot timpul spun, prezic ce se intampla la mai multe aparate, dar fara barna, ca acolo nu stii ce iese!", a declarat aceasta, potrivit gsp.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni