• PRO TV
  • Sylvester Stallone, cina alaturi de mezina familiei. Cat de mult s-a schimbat si cat de bine arata fiica actorului

Sylvester Stallone, cina alaturi de mezina familiei. Cat de mult s-a schimbat si cat de bine arata fiica actorului

Sylvester Stallone, cina alaturi de mezina familiei. Cat de mult s-a schimbat si cat de bine arata fiica actorului

Actorul atat de cunoscut si iubit din "Rocky", "Rambo" si "The Expendables" isi petrece adesea vacantele si serile alaturi de familia sa, iar imaginile fac inconjurul internetului de fiecare data cand fotografii ajung in preajma lui.

Daca in concediul de vara alaturi de sotie si fiice in Saint Tropez, angajatii publicatiilor mondene i-au urmarit indeaproape pe toti, distribuind imagini cu familia lui Sylvester, ultimele fotografii il arata pe actor in compania mezinei familiei.


Scarlet Stalllone, in varsta de 14 ani, mosteneste genele frumoase ale mamei sale, iar aparitia alaturi de tatal sau in varsta de 70 de ani poate fi doar apreciata.

Adolescenta demonstreaza cat se poate de clar ca "aschia nu sare departe de trunchi" si ca atat ea cat si surorile ei au mostenit de la parinti tot ce era mai frumos.

Sylvester si sotia sa, Jennifer Flavin, au impreuna 3 fiice, Scarlet, Sistine, in varsta de 18 ani si Sophia, in varsta de 16 ani, insa diferentele dintre tinere sunt greu de observat. Toate arata foarte bine, iar Sistine deja isi cladeste un viitor in lumea modei, calcand pe urmele mamei sale.

Sylverster a aparut ca de obicei, extrem de mandru si aparent vesel, la bratul fiicei sale, lucru deloc de mirare, avand in vedere ca actorul are toate motivele sa se mandreasca de familia pe care si-a construit-o, de cariera infloritoare si de furmusetile feminine care il inconjoara zi de zi.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni