• PRO TV
  • "Niciodata nu e prea tarziu!". Are 80 de ani si o meserie pe care putini o pot practica cu succes la o asemenea varsta. Cu ce se ocupa acest batranel

"Niciodata nu e prea tarziu!". Are 80 de ani si o meserie pe care putini o pot practica cu succes la o asemenea varsta. Cu ce se ocupa acest batranel

"Niciodata nu e prea tarziu!". Are 80 de ani si o meserie pe care putini o pot practica cu succes la o asemenea varsta. Cu ce se ocupa acest batranel

Niciodata nu e prea tarziu sa incerci lucruri noi, sa faci o schimbare in plan profesional sau sa o iei pur si simplu de la inceput.

Deshun Wang are 80 de ani si se poate lauda ca, la vastra a treia, reuseste sa iasa din tipare si sa depaseasca anumite bariere sociale. Wang a fost dispus sa urce pe podiumul de moda in ciuda faptului ca indrustria este dominata de tineri dornici sa devina celebri inainte sa implineasca 30 de ani. 

Cu alte cuvinte, Wang poate fi considerat in "pionier" care are mari sanse "sa schimbe la fata" acest domeniu.

Deshun Wang este genul de om care te poate convinge ca niciodata nu e prea tarziu sa o iei de la capat. Barbatul este de profesie actor, iar acum defileaza plin de incredere pe podiumurile de moda. Aventura pe catwalk a inceput in anul 2015, in cadrul evenimentului China Fashion Week, atunci cand Wang a aparut in fata publicului cu parul despletit si pieptul dezgolit, fara emotii sau inhibitii. 

Citeste si: Au lasat sala de gimnastica pentru plaja din Brazilia. Cum arata americancele atunci cand se relaxeaza

Materialul video in care Deshung defileaza a facut senzatie pe Facebook si a strans peste 2 milioane de vizualizari intr-un timp record. Kai-Fu Lee, cel care l-a "transformat" pe Wang intr-o celebritate a momentului a scris in descrierea videoclipului un mesaj menit sa sublinieze curajul cu care acest chinez infrunta si traieste viata. 

"A inceput sa invete engleza cand avea 44 de ani, s-a specializat in pantomima la 49 de ani si a inceput sa isi lucreze musculatura cand a implinit 50 (...). A inceput sa isi lucreze abdomenul la 70 de ani, iar la 78 a invatat sa conduca o motocicleta. In 2015, la 79 de ani, a defilat la China Fashion Week... Niciodata nu e prea tarziu. Nimeni nu poate sta in calea succesului, trebuie doar sa iti canalizezi intreaga energie pentru a izbuti" este o parte din descrierea care a insotit viralul.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni