• PRO TV
  • Una dintre cele mai sexy vedete, in ultimul trimestru de sarcina. Cum s-a transformat corpul ei si care e sexul copilului

Una dintre cele mai sexy vedete, in ultimul trimestru de sarcina. Cum s-a transformat corpul ei si care e sexul copilului

Una dintre cele mai sexy vedete, in ultimul trimestru de sarcina. Cum s-a transformat corpul ei si care e sexul copilului

Micuta North West, fiica lui Kim Kardashian si a lui Kanye West, va avea o "rivala" in curand :) Una dintre cele mai celebre fetite din showbizul international urmeaza sa aiba o verioara, care va duce mai departe numele Kardashian: este vorba despre fiica lui Rob, fratele surorilor Kardashian, si Blac Chyna. Aflata in ultimul trimestru de sarcina, Chyna isi etaleaza cu mandrie burtica uriasa.

In numai doua luni, Rob Kardashian si Blac Chyna vor deveni parintii unei fetite, care ar putea deveni la fel de faimoasa ca si North West... mai ales ca parintii sai tocmai au semnat contractul pentru propriul lor reality show. Desi initial fratele lui Kim Kardashian a marturisit ca si-ar dori un baietel, in cele din urma a recunoscut ca este foarte fericit ca va fi tata de fetita.

Aflata in luna a saptea de sarcina, Blac Chyna - fosta iubita a lui Tyga, partanerul lui Kylie Jenner - este inca foarte activa si este adesea surprinsa de paparazzi la evenimente mondene sau indeplinind diverse atributii zilnice.

Chyna, care in trecut era buna prietena cu Kim Kardashian, nu isi face griji pentru kilogramele in plus si poarta tinute la fel de sexy ca intotdeauna.

In cazul in care Blac Chyna nu va este prea cunoscuta, ar trebui sa stiti ca in Statele Unite este o vedeta destul de populara. Are 28 de ani, este cea mai buna prietena a lui Amber Rose si mama copilului lui Tyga, actualul iubit al lui Kylie Jenner. Blac Chyna, pe numele ei adevarat Angela Renee White, este una dintre vedetele preferate ale publicatiilor de scandal. Nu are un talent anume, insa in CV-ul ei regasim ocupatiile "video blogger", "model" si "anteprenor".

Pana acum, Blac Chyna si-a aratat "talentele" in videoclipul lui Kanye West "Monster", acolo unde a fost dublura lui Nikki Minaj. Mai apoi, Nikki insasi a recrutat-o pentru un clip al sau. In 2011 a aparut si intr-un clip al lui Tyga, care in acea vreme ii era iubit. In acelasi an a castigat trofeul "modelul anului" Urban Model Awards.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni