• PRO TV
  • Iluzia optica care a luat cu asalt internetul. Care e motivul pentru care aceasta imagine s-a viralizat peste noapte

Iluzia optica care a luat cu asalt internetul. Care e motivul pentru care aceasta imagine s-a viralizat peste noapte

Iluzia optica care a luat cu asalt internetul. Care e motivul pentru care aceasta imagine s-a viralizat peste noapte

Iluziile optice sunt la mare cautare pe retelele de socializare. De-a lungul timpului, o multime de fotografii s-au viralizat peste noapte datorita interesului manifestat de internauti. 

Dupa rochia a carei culoare a impartit internetul in doua, un nou subiect face senzatie pe retelele de socializare. Controversele au fost starnite de o fotografie in care apar picioarele unui internaut. Imaginea a fost publicata pe Instagram si a starnit confuzie in randul celor care au vazut-o. 

Citeste si: "Blugii skinny" sunt istorie. Cum arata noul model care face senzatie in randul femeilor

La putin timp de la publicare, imaginea a starnit o multime de comentarii. Utilizatorii s-au intrebat daca pe suprafata pielii s-a aplicat ulei de corp, motiv pentru care picioarele par sa aiba o stralucire anume, sau este vorba despre niste dungi albe, trasate la intamplare. 

Piele stralucitoare sau o iluzie optica inedita?

Fotografia a fost preluata de mai multi utilizatori si a starnit isterie in randul celor care apreciaza provocarile publicate pe internet. Majoritatea s-a declarat confuza, insa misterul a fost elucidat, scriu cei de la Buzzfeed.com. Culverhouse, internautul care a publicat imaginea pe contul sau de Instagram, a declarat ca totul a fost o pura intamplare. 

"Am terminat o tema pentru clasa de arte si mi-a mai ramas niste vopsea alba pe pensula, motiv pentru care am decis sa trasez cateva linii la intamplare. Nu am avut nicio intentie ca pielea mea sa para lucioasa, stralucitoare", a declarat Culverhouse. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni