• PRO TV
  • Cum se transforma corpul unei femei in cele 9 luni de sarcina. Ideea acestei mamici a devenit virala - VIDEO

Cum se transforma corpul unei femei in cele 9 luni de sarcina. Ideea acestei mamici a devenit virala - VIDEO

Cum se transforma corpul unei femei in cele 9 luni de sarcina. Ideea acestei mamici a devenit virala - VIDEO

Multe dintre viitoarele mamici isi doresc sa imortalizeze toate momentele importante din timpul sarcinii, iar majoritatea prefera sa isi filmeze sau fotografieze burtica in diferita stagii de evolutie.

Acesta este si cazul lui Mimi Ikonn, o proaspata mamica cunoscuta in mediul virtual datorila tutorialelor pe care le filmeaza si publica pe canalul sau de YouTube.

Pentru Mimi cele noua luni de sarcina au reprezentat o perioada incarcata de emotii si evenimente unice. Din dorinta de a pastra vii aceste amintiri, bloggerita si-a documentat sarcina. Cu ajutorul sotului sau, aceasta s-a filmat si fotografiat, iar imaginile au ajuns acum viral. 

Citeste si: 10 reguli pentru a pastra fericirea in relatia de cuplu

Mimi a nascut pe data de 6 octombrie e fetita al carei nume este Alexa. Pentru a marca venirea pe lume a micutei, mamica a publicat pe contul sau de Instagram un videoclip in care apare in diferite etape de evolutie ale sarcinii. Cei care au urmarit videoclipul au fost surprinsi de modul in care corpul femeii s-a tranformat de-a lungul celor 9 luni.

Asa cum era de asteptat, in ultimele secunde ale videoclipului, intra in scena si bebelusul asteptat cu dragoste de cei doi parinti.

Urmareste si tu un videoclip original: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni