• PRO TV
  • Adela Popescu vorbeste despre gandurile si problemele unui tanar parinte, sambata, la "Ce se intampla, doctore?"

Adela Popescu vorbeste despre gandurile si problemele unui tanar parinte, sambata, la "Ce se intampla, doctore?"

Adela Popescu vorbeste despre gandurile si problemele unui tanar parinte, sambata, la "Ce se intampla, doctore?"

Sambata, de la 10:30, la "Ce se intampla, doctore?", Oana Cuzino va aduce informatii utile despre alimentatie, infectii si produse care contin sulfiti. 

Invitata editiei va fi Adela Popescu, care va povesti despre grijile unui proaspat parinte. Frumoasa prezentatoare este in mare forma la Vorbeste lumea, dar recunoaste ca o framanta in permanenta gandul la problemele obisnuite care o pot astepta ca parinte. 

Oana Cuzino si echipa "Ce se intampla, doctore?" vor continua cu subiectul infectiilor cu salmonela si e-coli. Bacteriile pot ajunge si in carnea cruda, motiv pentru care e bine sa stim cum sa o manevram atunci cand o gatim, deoarece auzim de multe ori discutii despre regulile minime de igiena, dar nimeni nu le descrie.

Ce au in comun vinul si fructele uscate? Sulfitii. Trebuie declarati pe eticheta, pentru ca sunt posibili alergeni. Un adult isi asuma atunci cand bea un pahar cu vin ca primeste, la pachet, atat alcool, cat si acesti compusi chimici meniti. Ce se intampla, insa, in cazul unui copil care mananca o mana de fructe uscate? Aflam sambata, de la 10:30.

"Ce se intampla, doctore?" este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra – sanatatea şi cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic. 

"Ce se intampla, doctore?", in fiecare sambata, numai la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni