• PRO TV
  • Sexul de-o noapte - fara riscuri!

Sexul de-o noapte - fara riscuri!

Sexul de-o noapte - fara riscuri!

Vremurile s-au schimbat  in asa masura incat atat barbatii, cat si femeile cauta uneori relatii sexuale pasagere -  fara inhibitii si fara implicatii sentimentale, asa-zisul sex de-o noapte, care nu este exclus sa se transforme intr-o relatie durabila.  

Daca ai de gand sa faci sex cu un barbat pe care abia l-ai intalnit (la o petrecere, intr-un club, la cinema, pe strada, in parc, in sala de fitness etc.) ar fi bine sa respecti niste reguli:

1. Nu merge  niciodata cu un necunoscut la el acasa sau la tine acasa. De preferat este un hotel din centru, unde sa  intrati impreuna si sa fiti vazuti de cei de la receptie.

2. Sa nu intretii niciodata relatii sexuale sporadice fara sa te protejezi. Poarta in permanenta cateva prezervative la tine in geanta, daca esti genul care se lasa purta de val.

3. Da-i clar de inteles ca pentru tine este vorba doar despre sex, ca sa nu fie niciun dubiu.

4. Trezeste-te a doua zi bine dispusa, gandeste-te ca el nu are  remuscari pentru ce ati facut, asa ca nu iti face nici tu griji.

5. Nu spera sa se intample nimic serios, nu te astepta sa te iubeasca dupa acea noapte, este vorba doar despre sex.

6. Nu il cauta in ziua urmatoare, nu ii lasa numarul tau de telefon, ca sa nu isi imagineze ca vrei sa repetati experimentul.

7. Daca ai indoieli, mai vorbeste cu el, iesiti la o cafea, pentru ca astfel sa iti acozi un ragaz in care sa iei o decizie.

8. Daca iti este clar ca nu merge bine partida ocazionala de sex, imbraca-te repede si pleaca.

9. Nu ii da partenerului de-o noapte informatii despre tine, familie sau prieteni.

10.  Distreaza-te, insa nu fii imprudenta, nu face nimic care ar putea sa iti afecteze sanatatea. Aminteste-ti ca este un necunoscut! Nu face sex oral!
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni