• PRO TV
  • Si-a salvat fratele mai mic intr-o fractiune de secunda. Un baietel de 9 ani a ajuns celebru in urma gestului sau eroic

Si-a salvat fratele mai mic intr-o fractiune de secunda. Un baietel de 9 ani a ajuns celebru in urma gestului sau eroic

Si-a salvat fratele mai mic intr-o fractiune de secunda. Un baietel de 9 ani a ajuns celebru in urma gestului sau eroic

Foarte multi parinti aleg sa puna in camera bebelusilor camere de filmat care sa poata surprinde fiecare miscare a celui mic si orice lucru ce l-ar putea incomoda pe acesta. O astfel de camera de filmat a surprins momentul in care un baietel de 9 ani si-a salvat fratele, intr-o fractiune de secunda.

A fost nevoie doar de un moment scurt in care mama bebelusui s-a intors cu spatele la masa pe care acesta se afla, pentru ca cel mic sa se rostogoleasca pana la margine. De aici, pana la cazatura zdravana pe care a fost pe cale sa o indure, nu a mai fost decat un pas.

Erou a devenit fratele mai mare al baietelului, care desi se afla la distanta bebelus, a aparut in cadru aproape instantaneu si a reusit sa il prinda pe cel mic, aproape aruncandu-se pe jos. Copilul a cazut in bratele fratelui sau si nu a suferit nici cea mai mica lovitura.

Gestul lui Joseph, dar si atentia si iutelea de care a dat dovada, au devenit viral si au intrat in atentia multor publicatii internationale si a posturilor de televiziune. 

"Trebuie sa fi facut ceva foarte bun in viata asta, ca sa il merit pe baietelul asta, care a fugit efectiv si l-a prins in ultimul moment", a povestit mama celor doi copii. 

"Eu nu l-as fi prins niciodata  si nu m-as fi miscat niciodata atat de rapid, dar simt ca ceva m-a impins si pur si simplu am fugit si l-am prins", a povestit si Joseph.

Vezi imaginile surprinse de camera de luat vederi:  


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni