• PRO TV
  • Cele mai asteptate seriale ale anului 2017. Care sunt productiile pe care nu trebuie sa le ratezi

Cele mai asteptate seriale ale anului 2017. Care sunt productiile pe care nu trebuie sa le ratezi

Cele mai asteptate seriale ale anului 2017. Care sunt productiile pe care nu trebuie sa le ratezi

O multime de persoane adora sa urmareasca seriale care sa le relaxeze sau, din contra, sa le tina cu sufletul la gura de la episod la episod. Cei de la Bright Side au facut o lista a celor mai asteptate seriale ale anului urmator. Vezi si tu care sunt productiile pe care nu trebuie sa le ratezi.

American Gods este serialul in care actiunea se petrece in jurul lui Shadow, un barbat cu un trecut tulburator, care trece intr-o lume a fanteziei. Productia promite sa isi tin fanii cu ochii lipiti de ecrane, dupa ce romanul cu acelasi nume a primit Premiul Locus pentru cel mai bun roman fantasy.

Big Little Lies este concentrat in jurul a 3 mame care formeaza o adevarat echipa dupa ce o crima are loc in timpul unei intalniri a parintilor, la gradinita. Reese Whiterspoon si Nicole Kidman vor aparea cot la cot in serial.

A Series of Unfortunate Events spune povestea a 3 copii care isi pierd parintii intr-un incendiu si care ajung in custodia unui barbat ce incearca sa puna mana pe mostenirea micutilor.

The Mist se anunta a fi un serial care iti poate creste tensiunea. Un oras american este complet acoperit de ceata, in car se ascund o multime de monstrii care pun in pericol siguranta locuitorilor. Povestea este scrisa de Stephen King.

Twin Peaks are o actiune care se desfasoara in jurul decesului unei regine frumusetii, o poveste plina de mister care nu le lasa pe personajele din film sa uite de intamplare.

Powerless o are in prim plan pe Emily, agent de asigurari care ii ajuta pe cei ce au de suferit din cauza supereroilor si a interventiilor lor. Emily devine, la randul ei, supererou si se regaseste in situatia ingrata in care erau cei pe care ii considera distrugatori.

Taboo il are in rolul principal pe Tom Hardy, al carui personaj este negativ, brutal, salbatic si determinat.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni