• PRO TV
  • Logodit cu o blonda superba. Cum arata femeia care l-a cucerit pe baietelul uratel devenit sex simbol din "Harry Potter"

Logodit cu o blonda superba. Cum arata femeia care l-a cucerit pe baietelul uratel devenit sex simbol din "Harry Potter"

Logodit cu o blonda superba. Cum arata femeia care l-a cucerit pe baietelul uratel devenit sex simbol din "Harry Potter"

Cand a primit rolul lui Neville Poponeata in "Harry Potter" era caracterizat ca baietelul uratel al filmului. Acum, Matt impresioneaza prin look-ul sau si primeste felicitari pentru logodnica lui.

Matthew Lewis, actorul din "Harry Potter" care s-a transformat intr-un adevarat sex-simbol, a anuntat in urma cu putin timp ca urmeaza sa se casatoreasca. Pe femeia care l-a cucerit o cheama Angela Jones, iar povestea lor de iubire e rupta parca din fanteziile oricarei fane.

Matthew a cunoscut-o pe Angela Jones la parcul de distractii Universal Studios din Orlando, unde tanara lucreaza ca organizator de evenimente. Pentru ca actorii din Harry Potter au o zona special inspirata de film, Lewis si colegii au fost acolo de mai multe ori.



Cand a facut cunostinta cu blonda, aceasta tocmai divortase de primul sot. Cei doi sunt insa atat de indragostiti incat au reusit sa treaca peste ceea ce multi ar considera obstacole si, dupa cinci luni de relatie, au decis sa faca pasul cel mare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni