• PRO TV
  • A devenit celebru dupa ce o poza cu el a fost postata pe site-ul politiei. "Prizonierul top-model" traieste acum in lux

A devenit celebru dupa ce o poza cu el a fost postata pe site-ul politiei. "Prizonierul top-model" traieste acum in lux

A devenit celebru dupa ce o poza cu el a fost postata pe site-ul politiei. "Prizonierul top-model" traieste acum in lux

Jeremy Meeks, "infractorul sexy" din California a fost eliberat din inchisoare, dar se pare ca nu va avea prea mult timp la dispozitie pentru a se relaxa pentru ca a semnat deja un contract cu o agentie inca de cand se afla in spatele gratiilor.

Meeks, condamnat la inchisoare pentru posesie ilegala de arma de foc, a devenit un star dupa ce poza a fost publicata pe site-ul Politiei. Imediat a fost numit "infractorul sexy", iar povestea lui a facut inconjul lumii. 

Tanarul de 32 de ani a starnit un interes major. Cand au vazut cam cat de mare era popularitatea lui in randul femeilor, agentiile de talente au inceput sa-i trimita oferte.

Jeremy si-a mentinut forma fizica facand exercitii fizice dupa gratii. Acum, este foarte multumit pentru ca va putea sa-si intretina fara probleme familia. 

Citeste si: E unul dintre cei mai fiorosi wrestleri, dar ii plac femeile obisnuite. Cum arata cea care l-a cucerit pe Dave Bautista

Meeks a pozat intre timp pentru case de moda faimoase si a castigat contracte avantajoase de publicitate.

Acum, acesta isi permite sa traiasca in lux. Jeremy si-a cumparat un mic palat, dar si un Maseratti de 150 de mii de dolari.

Jeremy Meeks a petrecut 27 de luni la inchisoare.Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni