• PRO TV
  • Anuntul facut de Jean Claude Van Damme. Ce pregateste actorul impreuna cu fiul sau

Anuntul facut de Jean Claude Van Damme. Ce pregateste actorul impreuna cu fiul sau

Anuntul facut de Jean Claude Van Damme. Ce pregateste actorul impreuna cu fiul sau

Unul dintre cei mai celebri barbati din Cetatea Filmului a facut anuntul despre urmatorul sau film. Supriza consta in faptul ca alaturi de el va aparea chiar fiul sau, Kristopher.

In varsta de 29 de ani, Kristopher van Varenberg va juca alaturi de tatal sau, dar si de un alt actor consacrat, Dolph Lundgren, in productia "Black Water". Filmarile vor incepe curand, iar Jean Claude a tinut sa le spuna asta fanilor sai, printr-o postare pe pagina sa oficiala de socializare.


Se pare ca noul film de actiune al celor doi musculosi de la Hollywood, Van Damme si Lundgren, ii pune de acceasi parte a baricadei. Ambele personaje pe care le joaca lupta pentru aceeasi cauza, insa nu se cunosc inca detalii despre povestea din spatele productiei.
 
Dolph Lundgren, in varsta de 59 de ani si Jean Claude Van Damme, in varsta de 56 de ani, au bifat roluri iconice in "Soldatul Universal", care a aparut in vara anului 1992 si care s-a bucurat de succes in intreaga lume.
 
Kristopher Van Varenberg, cunoscut si sub numele Kristopher Van Damme este fiul lui Jean Claude si al lui Gladys Portugues sI pare sa calce pe urmele tatalui sau, cel putin in privinta fizicului demn de invidie:  

 

12:00 A.M. and I'm feeling pumped! Merry X-Mass everyone!!! ???????????????????????????? #SelfieSaturday

A photo posted by Kris Van Damme (@keyfern55) on

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni