• PRO TV
  • Laura Cosoi, sotie de mafiot in "Nasa"

Laura Cosoi, sotie de mafiot in "Nasa"

Laura Cosoi, sotie de mafiot in "Nasa"

Filmul \"Nasa\", produs de MediaPro Pictures, a intrat in a treia saptamana de filmare.

Ascunsa intr-o casa din centrul Bucurestiului deja de doua saptamani, Jennifer (Whitney Anderson), o profesoara de literatura engleza stabilita in Romania, tine piept atacurilor lui Spanu The Madfather (Alex Velea) si al oamenilor lui, Katia (Catalina Grama/ Jojo) si Manase (Mihai Bobonete).  Ea a fost nevoita sa isi formeze propriul clan mafiot pentru a-l invinge pe interlopul local cu propriile arme si astfel sa isi salveze sotul, pe Radu Prodan (Dragos Bucur), din inchisoare.

O poveste atemporala, cu personaje memorabile si cu distributie de exceptie, seriei de femei remarcabile din acest film i se adauga in aceste zile si Laura Cosoi. Laura este sotia lui Manase (Mihai Bobonete), a carei principala preocupare este familia si in special copilul lor nou nascut. Sotii Prodan au botezat acest copil, asadar personajul Laurei se simte apropiat de Jennifer intr-un mod special. In casa acesteia, sotia lui Manase cauta adapost cand simte ca familia ei este pusa in pericol.

In "Nasa", pe Laura o regasim doar in cateva secvente, ca aparitie speciala, dar puncteaza anumite situatii comice neasteptate. Dupa cum spune si ea, „rolul este unul mic, dar plin de culoare.”  In ceea ce priveste echipa, Laura este deja la al treilea proiect alaturi de aceeasi oameni: „Ma bucur sa ii regasesc pe cei care intre timp mi-au devenit prieteni pentru al treilea an consecutiv, dupa "Ho Ho Ho" anul trecut si "Un film simplu” acum doi ani! Si ma mai bucur si sa ma reintorc la comedie, e genul cu care mi-am inceput cariera si in care joc cu mare placere de fiecare data.”

O alta prezenta secundara, dar de o importanta covarsitoare in derularea povestii, este Parintele Pafnutie, interpretat de Florin Busuioc. Parintele este de fapt un fost mafiot cait si retras in manastire, dar care este readus acum de Jennifer intre cele lumesti pentru a-i deveni sfetnic in noua sa cariera la limita legalitatii. „Desi a ales sa mearga la manastire sa se curete de pacate, vechile apucaturi nu pot fi pe deplin uitate, asadar este usor de convins cu cateva sticle de vin” isi descrie Florin personajul. Referitor la faptul ca mai tot filmul il vedem pe Parinte degustand din diverse sticle, tot el ne dezvaluie un mic secret: „Bautura pare ca l-ar scoate din context in timpul desfasurarii actiunii, dar pana la urma ne dam seama ca aceasta ii da de fapt echilibru!”

Cu noi si pitoresti personaje care se adauga distributiei "Nasa” saptamana dupa saptamana, filmul creste si devine din ce in ce mai spumos; detaliile si rolurile secundare devin importante si intregesc povestea, dandu-i substanta. Cu asa atuuri, "Nasa” se transforma cu siguranta intr-una dintre cele mai asteptate comedii ale anului viitor.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni