• PRO TV
  • Petrece ore intregi pentru a realiza miniaturi adorabile de bebelusi. Cum arata creatiile care au cucerit internetul

Petrece ore intregi pentru a realiza miniaturi adorabile de bebelusi. Cum arata creatiile care au cucerit internetul

Petrece ore intregi pentru a realiza miniaturi adorabile de bebelusi. Cum arata creatiile care au cucerit internetul

Camille Allen are 35 de ani si locuieste in Columbra Britanica, o provincipe vestica a Canadei. Femeia a devenit cunoscuta in mediul online dupa ce talentul sau au fost promovat de o multime de site-uri celebre. 

Camille este posesoarea unui talent aparte: femeia reuseste sa transforme bucati de argila modelatoare in figurine adorabile. Bebelusii pe care Camille ii modeleaza sunt delicati si simpatici, iar detaliile pe care artista le reda le ofera un aspect realist. 

Canadianca a invatat tehnica sculptarii acestor miniaturi de la bunica sotului sau, iar de-a lungul timpului si-a perfectionat stilul.

In prezent, creatiile ei sunt folosite de parinti pentru a marca nasterea unui bebelus sau ca figurine destinate decorarii torturilor de botez. Sculpturile masoara intre 3 si 12 centimetri si sunt realizate la comanda. 

Citeste si: 5 filme de dragoste de care probabil nu ai auzit, dar pe care trebuie sa le vezi alaturi de prietenele tale

"Atunci cand am tinut in mana prima figurina realizata de mine, m-am ingragostit iremediabil de ea. Din acel moment, am facut o multime de bebelusi in miniatura", a declarat Camille conform Dailymail.com.

Artista a marturisit ca munca ei implica multa concentrare si atentie la detalii. Trebuie sa ai rabdare pentru ca bebelusii "sa capete personalitate". 
Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni