• PRO TV
  • Corina Caragea a petrecut o vacanta de vis in Paradisul lui Mark Twain

Corina Caragea a petrecut o vacanta de vis in Paradisul lui Mark Twain

Corina Caragea a petrecut o vacanta de vis in Paradisul lui Mark Twain

Corina Caragea, prezentatoarea Stirilor Pro TV din sport, este o adevarata calatoare. 

Decat sa investeasca in lucruri materiale, ea prefera sa investeaca in experinte si amintiri, in cunoasterea unor culturi noi si descoperirea unor locuri inedite. Anul acesta, si-a petrecut  ziua ei de nastere, 31 decembrie, la Madrid alaturi de prieteni dragi, plecand apoi pe insula Mauritius – un loc care a impresionat-o cu adevarat.

"Am sarbatorit Revelionul la Madrid cu un grup de prieteni si de acolo am plecat imediat in Mauritius, la 30 de grade, plaja cu nisip fin, ape turcoaz, zahar, rom si vanilie. Am stat 10 zile, timp in care m-am plimbat pe insula in lung si-n lat, am facut plaja, stand-up paddle, am mangaiat zebrele si testoase batrane de aproape 100 de ani... La prima vedere, Mauritius mi-a parut o imensa Gradina Botanica. Soselele sunt alei ce serpuiesc printre munti cu forme ciudate, vegetatie tropicala, pasari rare, fructe multicolore si animale africane. Am vazut o zona unde pamantul are 7 culori diferite, o cascada spectaculoasa unde apa cade de la 100 de metri, sute de specii rare de plante si pasari. Insula este un contrast intre saracie si lux, un amestec de culori si arome. Mi-am cumparat doar doua lucruri: vanilie si zahar, nicio haina sau suvenir clasic. Mark Twain zicea ca Dumnezeu a facut insula asta si dupa ea a copiat Paradisul. Eu zic ca este un curcubeu cu toata paleta de culori - de la verdele predominant al vegetatiei tropicale, la turcoazul Oceanului Indian, albul nisipului. In rest, e un mix foarte interesant de pasari, animale, fructe exotice, iar diferentele de cultura, etnii si religii tranforma fiecare discutie cu oameni necunoscuti intr-un deliciu! Mai multe poze care va pot afecta emotional pe www.corinacaragea.ro :)!”, a declarat Corina Caragea.

Corina impartaseste amintiri din calatoriile sale cu cititorii blogului ei, oferindu-le sfaturi utile despre locuri de vazut si lucruri interesante de facut, fie ca viziteaza Europa sau alte destinatii mai indepartate.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni