• PRO TV
  • Cel mai sexy model al momentului si-a facut o schimbare radicala de look. Cat de diferit arata acum frumoasa Gigi Hadid

Cel mai sexy model al momentului si-a facut o schimbare radicala de look. Cat de diferit arata acum frumoasa Gigi Hadid

Cel mai sexy model al momentului si-a facut o schimbare radicala de look. Cat de diferit arata acum frumoasa Gigi Hadid

Gigi Hadid este cunoscuta pentru parul sau blond superb, insa nici ea nu a rezistat tentatiei de a incerca nuanta anului 2017. Supermodelul si-a facut o schimbare radicala de look, cel mai probabil temporara.

Tanara a postat pe pagina sa de Instagram, urmarita de peste 28 de milioane de admiratori, in care apare cu cea mai in vogua nuanta de par a momentului. Daca nici Gigi Hadid nu urmeaza trendurile, atunci cine?!

Modelul si-a vopsit parul "blorange" si a postat imaginea pe internet. Blorange - nuanta inceputului de an in materie de hairstyle - este un fel de blond-capsuna, cu reflexe roz si aurii. Noua tendinta, care practic combina blondul si orange-ul, face deja furori pe Instagram si printre vedetele de la Hollywood.

 

grls rm @lilmami_lani ????

O fotografie postată de Gigi Hadid (@gigihadid) pe



Georgia May Jagger, fiica lui Mick Jagger, a adoptat si ea trendul "blorange". Hairstylistii spun ca nuanta se obtine prin decolorarea parului, care trebuie sa ajunga la o nuanta destul de deschisa de blond, dupa care parul este nuantat cu tonuri rozalii.
 

Further experiments in blorange thanks @alexbrownsell

O fotografie postată de Georgia May Jagger (@georgiamayjagger) pe

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni