• PRO TV
  • Cristiano Ronaldo, gest de suflet pentru tara sa. Ce a facut pentru un adapost de caini

Cristiano Ronaldo, gest de suflet pentru tara sa. Ce a facut pentru un adapost de caini

Cristiano Ronaldo, gest de suflet pentru tara sa. Ce a facut pentru un adapost de caini

Ronaldo este unul dintre cei mai valorosi si mai indragiti fotbalisti ai momentului, dar nu uita niciodata locul de unde a plecat si mai cu seama sa ii ajute pe cei care au nevoie de o sansa pentru a merge mai departe in viata.

Cristiano Ronaldo i-a ajutat de aceasta data pe proprietarii unui adapost de caini din Portugalia. Fotbalistul le-a donat un tricou cu atografului lui pentru ca acestia sa il scoata la licitatie.

Cu banii castigat din vanzarea tricoului, proprietarii isi pot continua activitatea in adapost si se pot ocupa de cei 80 de caini salvati de pe strazi, majoritatea cu probleme medicale grave. Pentru ca donatiile pe care le primeau nu acopereau toate cheltuielile, doar tratamentele costa 2 000 de euro pe luna, acestia au apelat la starul Ronaldo.

Liliana Santos, o voluntara de la adapost, a reusit sa vorbeasca cu Cristiano si l-a rugat sa contrubuie la salvarea adapostului de langa Lisabona. Acesta nu a ezitat nicio secunda si a contribuit si el la salvarea adapostului.

"E un gest simplu, dar foarte important pentru noi", a declarat tanara.

Cristiano Ronaldo este ambasador Unicef si Save the Children, iar de-a lungul timpului s-a implicat intr-o multime de cazuri sociale.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni