• PRO TV
  • Oana Zavoranu revine pe micile ecrane, la Pro TV!

Oana Zavoranu revine pe micile ecrane, la Pro TV!

Oana Zavoranu revine pe micile ecrane, la Pro TV!

Oana Zavoranu, una dintre cele mai controversate personalitati din lumea publica din Romania, revine in televiziune! In aceasta primavara, bruneta va face tot posibilul sa demonstreze ca are ritm, pasiune si puterea de a face fata tuturor celorlalti concurenti, in noul show Pro TV, care invita romanii la dans.

 „Showbiz-ul este a doua mea natura, imi place sa fiu admirata si privita altfel decat toata lumea. Am facut o pauza, dar asta nu a facut decat sa fiu asteptata, sa le fie oamenilor dor de mine. Din cand in cand am nevoie de timp doar pentru mine.”, a spus Oana Zavoranu.

Muzica si dansul sunt doua dintre cele mai mari pasiuni ale Oanei Zavoranu, care este la fel de ambitioasa si increzatoare ca le va demonstra tuturor concurentilor, dar si telespectatorilor, ca va fi cea mai buna dansatoare din show. Pentru emisiunea din care va face parte in aceasta primavara, obiectivul Oanei este clar: “Revenirea in televiziune este o oportunitate de a demonstra ca pot lua dansul in serios, nu numai la nivel de hobby. O sa castig sigur! Nu merg niciodata la un concurs sau la o lupta doar pentru a fi prezenta, ci doar pentru a castiga, pentru ca asta este mentalitatea unui invingator.”.

In curand, o vom urmari pe Oana Zavoranu intr-o noua ipostaza si vom vedea care sunt atuurile ei in competitie, cum se descurca la repetitii, cat de greu ii va fi sa invete noi stiluri de dans si care va fi strategia ei pentru a cuceri publicul.

Oana Zavoranu are un caracter puternic, spune intotdeauna ceea ce gandeste, are un simt al umorului extrem de dezvoltat si este o adevarata luptatoare. Cu o cariera de peste 15 ani in media, Oana a fost moderatoare de televiziune, actrita in telenovele, sitcom-uri, dar si in celebrul lungmetraj Modigliani, in care a jucat rolul Eugeniei Modigliani. In anul 2007, a demonstrat ca muzica nu ii este deloc straina si a lansat primul sau album. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni