• PRO TV
  • A gasit o pisica bolnava pe strada si a vrut sa o salveze. Surpriza de care a avut parte cand patrupedul a deschis ochii

A gasit o pisica bolnava pe strada si a vrut sa o salveze. Surpriza de care a avut parte cand patrupedul a deschis ochii

A gasit o pisica bolnava pe strada si a vrut sa o salveze. Surpriza de care a avut parte cand patrupedul a deschis ochii

Cotton este numele pisicii care a cucerit iubitorii de animale cu povestea ei. Pisica a fost gasita abandonata pe strada intr-o stare deplorabila. 

Din cauza unei afectiuni, Cotton nu putea deschide ochii, motiv pentru care salvatotii sai, Carmen Weinberg si echipa de la organizatia Animal Friends Project, a presupus ca patrupedul este orb. In ciuda acestui fapt, acestia au decis sa se implice in vindecarea pisicii. 

"Pas cu pas, Cotton a inceput sa ia in greutate", povesteste Carmen. 

Dupa o perioada in care a primit ingrijiri medicale, Cotton a deschis ochii si i-a surprins pe toti cu frumusetea lor. Se pare ca pisica este posesoarea unor ochi aparte - unul galben si unul albastru. In plus, blanita patrupedului si-a recapatat culoarea si textura. 

Inainte de a fi salvata, Cotton ratacea pe strazile din Royal Palm Beach, iar cel care a gasit-o spune ca "pisica a aparut de nicaieri" si a inceput sa manance dintr-un bool cu mancare, scrie Bored Panda. "Se comporta ca si cum nu mai mancase de zile intregi", a mai povestit barbatul. 

Constient ca nu o poate ajuta, barbatul a postat pe Facebook un mesaj prin care isi informa prietenii de existenta lui Cotton. Carmen Weinberg a fost cea care a rezonat cu povestea patrupedului, iar acum acesta este sanatos si a primit o noua sansa la viata.   

Vezi mai multe imagini aici! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni