• PRO TV
  • Initiativa unei artiste merita aplaudata! Cum reuseste sa aduca zambetul pe buzele femeilor bolnave de cancer

Initiativa unei artiste merita aplaudata! Cum reuseste sa aduca zambetul pe buzele femeilor bolnave de cancer

Initiativa unei artiste merita aplaudata! Cum reuseste sa aduca zambetul pe buzele femeilor bolnave de cancer

In ultimii ani, desenele decorative cu henna au devenit foarte populare in intreaga lume, insa o artista si-a propus sa le duca la un alt nivel.

Numite mehandi, acestea sunt traditionale in India si sunt menite sa infrumuseteze mainile miresei inaintea ceremoniei de nunta. Frumusetea acestor desene corporale a atras atentia femeilor din intreaga lume, iar acum acestea au devenit extrem de populare.

Citeste si: Cu ce probleme se confrunta domnisoarele din ziua de astazi. Ilustratiile amuzante care au cucerit internetul

Sarah se numara printre oamenii care nu pot ramane indifirenti in fata suferintelor celor din jur. Pasionata de tatuajele cu henna, artista le ofera gratuit femeilor care au participat la sedinte de chimioterapite desene corporale de acest tip. 

In urma cu 12 ani, tatal vitreg al Sarei a murit din cauza cancerului, iar femeia povesteste ca in acea perioada a simtit nevoia sa faca ceva pentru acesta, pentru a ii alina suferinta. 

Acum, ca si-a descoperit menirea, Sarah aduce zambetul pe buzele femeilor bolnave de cancer. "Daca ai supravietuit chimioterapiei, atunci meriti o coroana!", spune artista.

Gestul ei merita aplaudat, iar in fata oamenilor ca ea nu putem spune decat "Jos palaria!".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni