• PRO TV
  • Nu are masuri perfecte, dar miscarile pe care le face sunt surprinzatoare. Balerina plus-size care a cucerit internetul

Nu are masuri perfecte, dar miscarile pe care le face sunt surprinzatoare. Balerina plus-size care a cucerit internetul

Nu are masuri perfecte, dar miscarile pe care le face sunt surprinzatoare. Balerina plus-size care a cucerit internetul

Dovada ca stereotupurile trebuie demontate. 

Lizzy Howell are 15 ani si este originara din Milford, Delaware. Adolescenta a reusit sa cucereasca internetul dupa ce a publicat pe o retea de socializare un video in care executa cu gratie o serie de fouettés si piruete.

Momentul de balet prezentat de Lizzy a devenit viral in timp record, iar adolescenta s-a transformat intr-o mica celebritate. Zeci de mii de oameni au privit fascinati cum Lizzy executa cu usurinta unele dintre cele mai dificile miscari de balet. 

Citeste si: A fost desemnata cea mai spectaculoasa rochie de mireasa a anului 2017! Cum poate arata in partea de jos

In ciuda popularitatii de care se bucura, Lizzy spune ca nu intelege de ce oamenii sunt atat de mirati de modul in care danseaza. E adevarat ca suntem tentati sa credem ca oamenii supraponderali nu pot face anumite lucruri, dar in spatele gratiei lui Lizzy se afla ani de munca. 

Howell a inceput sa danseze la varsta de 5 ani. "Ador eliberarea emotionala pe care o simt atunci cand dansez. Daca am o zi proasta, ma duc si dansez, daca am o zi buna, ma duc si dansez", a declarat Lizzy conform People.com.

Adolescenta recunoaste ca s-a lovit de multe ori de prejudecatile oamenilor si a durat ceva pana cand a gasit un studio de balet unde sa se simta in largul sau. 

"Nu pot sa imi imaginez viata fara balet", marturiseste Lizzy. 

Vezi mai jos cateva dintre momentele in care Lizzy i-a fascinat pe internauti.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni