• PRO TV
  • Ultima fita in materie de trucuri de infrumusetare: "pistruii metalici". De ce sunt atat de populari in randul femeilor

Ultima fita in materie de trucuri de infrumusetare: "pistruii metalici". De ce sunt atat de populari in randul femeilor

Ultima fita in materie de trucuri de infrumusetare: "pistruii metalici". De ce sunt atat de populari in randul femeilor

In ultimii ani, din ce in ce mai multe trend-uri in materie de frumusete au intrat in gratiile doamnelor dornice sa experimenteze. 

Desi in perioada liceului, adolescentele detestau pistruii, se pare ca micile puncte colorate au reusit sa intre acum in topul trend-urilor de frumusete. 

Daca ai pistrui, te poti considera norocoasa. Aceste mici "defecte" ale pielii au devenit extrem de populare in randul doamnelor. 

Citeste si: "Blugii skinny" sunt istorie. Cum arata noul model care face senzatie in randul femeilor

Femeile care au pistrui au un aer jucaus si misterios, motiv pentur care micile pete colorate de pe ten asigura un look original, aparte. Doamnele care nu au pistrui pot apela cu incredere la "ultima fita" in materie de trucuri de infrumusetare: "pistruii metalici". 

Accentele metalice sunt la moda, motiv pentru care pistruii argintii sau aurii si-au gasit locul in preferintele femeilor. Nici pistruii colorati nu trebuie ignorati. Aplicati pe pometi, nas sau in zona ochilor, acestia ofera un look neconventional celor care aleg sa ii poarte. 

 Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni