• PRO TV
  • Marius Manole si Olesea Nespeac sunt castigatorii Uite cine danseaza!

Marius Manole si Olesea Nespeac sunt castigatorii Uite cine danseaza!

Marius Manole si Olesea Nespeac sunt castigatorii Uite cine danseaza!

Marius Manole si Olesea Nespeac au cucerit publicul si in marea finala Uite cine danseaza! si au castigat competitia dansului, fiind preferatii telespectatorilor, care i-au votat in numar foarte mare. 

Marius si Olesea au fost surprinsi de rezultat si au ridicat marele trofeu cu lacrimi in ochi la finalul show-ului. ”Mi se pare unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au intamplat in viata in ultimul timp, pe langa faptul ca sunt sanatos. Total neasteptat pentru noi, imprevizibil acest premiu. Am plecat cu gandul ca o sa plec foarte repede si s-a intamplat sa ajungem in finala si sa mai si castigam. Sunt foarte emotionat si mi se pare o chestie exceptionala. Ma bucur foarte tare pentru ca acest premiu merge la Hope and Homes for Children. Multumesc juriului, care a fost tolerant si delicat. Multumesc tuturor!”., a spus Marius la final, dupa ce i-a inmanat marele premiu in valoare de 100.000 de euro lui Stefan Darabus, director regional pentru Europa Centrala si de Sud Home and Hopes for Children, cauza nobila pentru care cele 10 perechi au dansat in competitie.



”E o suma fenomenala, care va ajunge la sute de familii. Nu stiu daca noi realizam ce se intampla in acest moment. Sunt sute si sute de copii care vor ramane acasa, alaturi de parintii lor datorita acestor bani. Ma bucur foarte mult ca Marius Manole este ambasadorul nostru, este un motiv in plus de bucurie.”, a spus Stefan Darabus.

Dupa un parcurs fabulos in competitia dansului, cu note de 10 si coregrafii aplaudate de juriu si public in fiecare editie, Marius si Olesea au adus ieri seara pe scena un musical cu coregrafie de exceptie, Cocosatul de la Notre Dame, intr-un decor de poveste. Cei doi au facut o trecere prin timp si, impreuna cu membrii baletului Cobo, au creat un moment de neuitat si au realizat un show de zile mari, in care energia si emotia s-au completat perfect. Pentru cel de-al doilea dans, fusion, Marius si Olesea au devenit doi rockeri explozivi. Au inceput coregrafia in forta, au avut miscari energizante, priviri patrunzatoare si au adus pe scena toata puterea lor.

O finala de exceptie cu dansuri spectaculoase

Timp de 10 editii, pe scena Uite cine danseaza! concurentii au valsat cu emotiile, au facut cha-cha la brat cu pasiunea si cu emotia, au transferat cele mai intense trairi in ringul unui passo doble sau au inundat scena cu piruete ametitoare. In tot acest timp, toti au demonstrat ca dansul scoate in relief tot ce e mai viu, mai pur, plin de culoare si de forta din fiecare. In marea finala, au ajuns trei echipe fabuloase, Alex Velea si Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu si Marica Derdene, Marius Manole si Olesea Nespeac, care au completat aceasta poveste uluitoare prin doua dansuri de exceptie: musical si fusion. A fost o seara incredibila, cu stralucire, vibratie si foarte multa dorinta de a castiga.

Alex Velea si Ecaterina Dosan au adus pe ring un mix de stiluri menit sa emotioneze, au plutit pe scena intr-un decor magic si au spus prin pasi de dans o poveste frumoasa de iubire, cu trairi intense, bucurie si foarte multa pasiune. Cei doi au reusit inca o data sa impresioneze juriul si publicul si au primit aplauze indelungi de la sustinatorii din sala.

Pentru cel de-al doilea moment al serii, musical, Alex si Ecaterina au ales povestea lui Alladin si a frumoasei lui printese, Jasmin. Ei au realizat un dans vibrant, electrizant, iar nota comica din intregul numar a fost presarata cu miscari latino fabuloase. Costumele, decorul si punerea in scena au facut din acest moment unul de neuitat.

Liviu Teodorescu si Marica Derdene si-au spus povestea vietii lor in pasi de dans, creand unul dintre cele mai emotionante momente de la Uite cine danseaza!. Cei doi au trait intens intregul numar, in care au avut imagini cu oamenii dragi, cu familiile lor si cu locuri de care ii leaga foarte multe amintiri si au reusit sa incante cu miscarile lor de dans.

Liviu si Marica au incheiat competitia cu un musical pe cinste. Ei ne-au introdus in atmosfera din casa familiei Addams, realizand un moment complet, care a avut toate elementele specifice, dar si toti membrii celebrei familii. S-au jucat pe scena, au trait povestea si s-au bucurat de fiecare pas de dans pe care l-au facut.

Competitia Uite cine danseaza! le-a adus telespectatorilor stralucire, umor, energie si coregrafii extraordinare in fiecare editie, iar marea finala a prezentat un show incredibil, cu dansuri pline de culoare si bucurie. A fost un spectacol fabulos, in care am urmarit 12 perechi inedite de dansatori, un juriu care a comentat obiectiv fiecare reprezentatie si a dansat alaturi de cate o echipa si doi prezentatori plini de umor si energie pozitiva.

Uite cine danseaza! - Traieste bucuria dansului!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni