• PRO TV
  • Magda Palimariu vorbeste duminica aceasta despre sport si dans la Ce se intampla, doctore?

Magda Palimariu vorbeste duminica aceasta despre sport si dans la Ce se intampla, doctore?

Magda Palimariu vorbeste duminica aceasta despre sport si dans la Ce se intampla, doctore?

Duminica, de la ora 10:00, Oana Cuzino explica de ce suntem ceea ce mancam si vorbeste despre afectiuni oculare, ultraviolete si investigatii mamare.

Sunt foarte multi medici care ne spun ca suntem ceea ce mancam, dupa care ne dau o recomandare de regim, fara prea multe explicatii. Totusi, ”esti ceea ce mananci” poate fi foarte usor povestit pe intelesul tuturor, cu ajutorul sangelui. Duminica dimineata, echipa emisiunii va face un experiment care implica un pranz bogat, in timpul caruia ignoram orice principiu sanatos de nutritie. Acesta va fi urmat de un test sangvin din care vom afla daca suntem ceea ce mancam.

Editia Ce se intampla, doctore? de saptamana aceasta continua cu o discutie despre ochi. Nu va fi facuta anatomia acestui organ, ci se vor cauta trairile si oboseala de pe suprafata oculara.

Tot duminica, ne pregatim de vara... cu o investigatie la sani, deoarece razele ultraviolete pot interactiona cu tesutul mamar. Iar Magda Palimariu ne va spune de ce a dat sala de sport pe cea de dans.

Ce se intampla, doctore? este emisiunea in care Oana Cuzino aduce in prim-plan subiecte legate de sanatate si ne da raspunsuri complete si avizate pentru un stil de viata armonios.

"Ce se intampla, doctore?", in fiecare duminica, numai la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni