• PRO TV
  • Daphne Joy reuseste sa fie sexy chiar si intr-o tinuta banala. Cum arata incaltarile pe care le-a asortat

Daphne Joy reuseste sa fie sexy chiar si intr-o tinuta banala. Cum arata incaltarile pe care le-a asortat

Daphne Joy reuseste sa fie sexy chiar si intr-o tinuta banala. Cum arata incaltarile pe care le-a asortat

Daphne Joy Reuseste sa fie sexy chiar si in cel mai banal costum de training. Cum arata tinuta care i-a pus in evidenta formele voluptoase. Incaltarile sunt piesa de rezistenta.

Daca in urma cu cativa ani nimeni nu auzise de ea, acum Daphne Joy este o prezenta constanta in tabloidele din Statele Unite. 

Relatiile pe care le-a avut cu rapperul 50 Cent si Jason Derulo i-au crescut popularitatea. Insa nu numai iubitii au facut-o celebra, ci si modul in care arata. Daphne reuseste sa atraga toate privirile datorita corpului sau voluptos.

Citeste si: A reusit sa il cucereasca definitiv pe cel mai ravnit burlac al momentului. Cum a fost surprinsa "Sansa Stark"

Nu de putine ori, vedeta a facut deliciul fotografilor atunci cand a aparut pe plajele americane. Costumele de baie pe care le poarta ii vin ca turnate si ii evidentiaza formele atent lucrate in sala de antrenament. 


Nici atunci cand imbraca tinute mai banale Daphne nu poate trece neobservata. Fosta iubita a lui 50 Cent a fost fotografiata chiar si atunci cand merge la sala, iar aparitia ei a facut senzatie in presa tabloida desi era imbracata in colanti si bustiera. 

Felul in care arata Daphne nu poate fi gnorat. Originile sale filipineze si portoricane o fac sa arate intr-un mod deosebit chiar si intr-un banal costum de training. 

O femeie provocatoare ca ea nu putea purta o astfel de piesa vestimentara decat cu o preche de sandale cu toc ametitor de inalt. Chiar si asa, fanii de pe Instagram au fost incantati sa o admire in toata splendoarea ei. 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni