• PRO TV
  • Rihanna, desfiintata din cauza kilogramelor in plus! Cum arata acum silueta vedetei si ce spune despre greutatea ei

Rihanna, desfiintata din cauza kilogramelor in plus! Cum arata acum silueta vedetei si ce spune despre greutatea ei

Rihanna, desfiintata din cauza kilogramelor in plus! Cum arata acum silueta vedetei si ce spune despre greutatea ei

Nu o data Rihanna a fost inclusa in topul celor mai sexy femei din lume. In urma cu putin timp insa, presa a observat ca artista a luat cateva kilograme in plus.

Cand au vazut-o pe Rihanna imbracata in blugi extrem de mulati, criticii au devenit neiertatori. Acestia au acuzat-o ca e grasa si ca vrea sa transforme supraponderalitatea intr-un trend: "Sa intelegem ca Riri vrea sa aduca grasele la moda?", au scris cei mai acizi dintre internauti.

De cealalta parte, fanii ei inraiti nu doar ca i-au luat apararea, ci au laudat-o pentru naturaletea de care da dovada: "Rihanna a spus de mai multe ori ca isi doreste sa se ingrase si ca nu reuseste din cauza programului haotic pe care il are. Ma bucur ca, in sfarsit, arata asa cum isi doreste!", a scris un fan.

Intr-adevar, intr-un interviu mai vechi, cantareata spunea: "N-am deloc sani, iar in ultima vreme am slabit enorm si am ramas si mai fara forme decat eram. Mi-as dori sa ma ingras, dar stilul meu de viata imi da peste cap obiceiurile alimentare. Uneori, slabesc fara sa-mi dau seama si chestia asta ma enerveaza".



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni