• PRO TV
  • Zodia care sufera cel mai mult cand o poveste de iubire se incheie

Zodia care sufera cel mai mult cand o poveste de iubire se incheie

Zodia care sufera cel mai mult cand o poveste de iubire se incheie

Povestile de dragoste provoaca durere atunci cand se incheie tragic. Comparativ cu barbatii, femeile par sa depasesca mai greu perioada unei despartiri. 

Conform specialistilor in astrologie exista o zodie care resimte puternic despartirea de cel pe care il iubeste. Zodia care sufera cel mai mult din dragoste este zodia Pesti

Desi se spune ca Racii sunt extrem de sensibili, se pare ca Pestii sunt considerati cea mai emotiva zodie. Sensibilitatea extrema a acestui semn zodiacal are ecou si in viata amoroasa.

Nativii din zodia Pesti sunt romantici si idealisti, iar atunci cand realizeaza ca nu si-au gasit sufletul pereche si relatia lor se incheie brusc, suferinta si regretele isi fac rapid aparitia. 

Citeste si: 5 zodii care au noroc in plan financiar

Astrologii spun ca Pestii isi cauta jumatatea intreaga viata, iar piedicile pe care le intalnesc de-a lungul drumului le provoaca adesea suferinta. 

Caracterizati prin loialitate si putere mare de sacrificiu, nativii din zodia Pesti pun fericirea partenerului mai presus de fericirea lor. Implicati total in relatiile amoroase, Pestii resimt puternic pierderea persoanei iubite. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni