• PRO TV
  • E imposibil sa nu razi la glumele lui. Cum arata acum Martin Lawrence, actorul din "Bad boys" si "Acasa la coana mare"

E imposibil sa nu razi la glumele lui. Cum arata acum Martin Lawrence, actorul din "Bad boys" si "Acasa la coana mare"

E imposibil sa nu razi la glumele lui. Cum arata acum Martin Lawrence, actorul din "Bad boys" si "Acasa la coana mare"

Martin Lawrence este unul dintre cei mai apreciati actori din filmele de comedie. 

Nascut in Frankfurt, Germania, actorul a devenit celebru in toata lumea dupa ce a jucat in filmele "Bad Boys" si "Big Momma's House" ("Acasa la coana mare" - 2000). 

Ca multe dintre starurile de la Hollywood, Martin Lawrence are un istoric amoros destul de tumultuos. In anul 1993, actorul s-a casatorit cu Lark Voorhies, iar trei ani mai tarziu s-a casatorit cu Patricia Southall. Patricia si Martin au imrepuna un copil, pe nume Jasmine. 

Dupa repetate arestari si probleme de sanatate, in iulie 2010 s-a casatorit cu Shamicka Gibbs cu care are doua fete, Lyana si Ameria. Dupa un mariaj de doar 2 ani, Martin a intentat actele de divort. 

Se pare ca cei doi urmeaza sa divorteze, actorul dorind sa obtina custodia celor doi copii pe care ii are cu Shamicka. 

Sursa: Splash News


Tabloidele au scris ca Martin Lawrence s-a logodit in anul 2017 pentru a treia oara. Logodnica actorului este Roberta Moradfar, de profesie asistenta medicala. Marele anunt a fost facut pe pagina de Instagram a femeii, iar mesajul a fost preluat de majoritatea tabloidelor de peste Ocean.  
In plan profesional, Martin Lawrence este implicat in prezent in proiectele cinematografice "Bad Boys 4" si "Bad Boys for Life", a caror lansare a fost anuntata pentru anul 2018. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni