• PRO TV
  • Cel mai controversat cuplu! Kristen Stewart, surprinsa pe strazile din Malibu cu blonda sexy care i-a sucit mintile

Cel mai controversat cuplu! Kristen Stewart, surprinsa pe strazile din Malibu cu blonda sexy care i-a sucit mintile

Cel mai controversat cuplu! Kristen Stewart, surprinsa pe strazile din Malibu cu blonda sexy care i-a sucit mintile

Kristen Stewart si iubita ei, topmodelul Stella Maxwell, nu se mai ascund! Dupa ce au fost surprinse tinandu-se de mana in Paris, paparazzi le-au pozat din nou, nedespartite.

Imbracate in jeansi, cu abdomenul la vedere, si ignorand paparazzii, Kristen Stewart si Stella Maxwell au facut o plimbare romantica pe strazile din Malibu inainte sa participe impreuna la prezentarea de moda Moschino.

Desi au fost mai rezervate decat in Franta, unde s-au tinut de mana de fata cu toti angajatii publicatiilor mondene, de data aceasta cele doua s-au abtinut de la gesturi romantice si au evitat sa mai ofere subiecte picante tabloidelor internationale.

Kristen Stewart, pe care fanii o stiu mai ales din seria "Twilight", a fost iubita lui Robert Pattinson, alaturi de care a format unui dintre cele mai indragite cupluri. Apoi, a avut o aventura cu regizorul Robert Sanders, care a dus la incheierea mariajului acestuia, dar si a relatiei ei cu Robert.

Au urmat o serie de relatii cu... femei: cu asistenta sa, Alicia Cargile, Annie Clark- cunoscuta sub numele de St. Vincent, si acum cu Stella Maxwell, unul dintre cele mai celebre modele din ultimii ani, Ingeras Victoria's Secret. Cele doua vedete, ambele in varsta de 27 de ani, nu au facut inca declaratii oficiale despre relatia lor, insa apar impreuna in public din ce in se mai des, facandu-i pe fani sa se intrebe daca de data aceasta poate fi vorba despre o relatie cu adevarat serioasa.

In trecut Stella Maxwell a avut o aventura cu Miley Cyrus, cu care paparazzii au surprins-o sarutandu-se pasional intr-o parcare din Los Angeles.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni