• PRO TV
  • De la grasutul familiei, la barbatul atractiv si sexy. Transformarea prin care a trecut dupa ce a slabit 82 de kilograme

De la grasutul familiei, la barbatul atractiv si sexy. Transformarea prin care a trecut dupa ce a slabit 82 de kilograme

De la grasutul familiei, la barbatul atractiv si sexy. Transformarea prin care a trecut dupa ce a slabit 82 de kilograme

Rick Snowdon era un tip timid, complexat de numarul mare de kilograme pe care il avea. Din cauza "pasiunii" pentru dulciuri, tanarul a ajuns sa cantareasca peste 165 de kilograme. 

Conform celor de la Brightside.me, Rick a reusit sa scape de "dependenta" de zahar printr-o modalitate relativ simpla. Tanarul si-a descoperit pasiunea pentru muzica si a invatat sa cante la chitara, fapt ce i-a distras atentia la mancare. 

Implicat total in aceasta noua activitate, Rick a reusit sa piarda peste 82 de kilograme, iar acum este un muzician destul de cunoscut. 

Aspectul sau fizic s-a schimbat in totalitate si putini sunt cei care cred ca barbatul sexy, cu par lung, a fost candva grasutul timid al familiei. Multa vreme, barbatul a preferat sa se izoleze si a evitat interactiunile cu ceilalti, muzica l-a salvat insa si i-a schimbat viata. 



Dupa ce a capat incredere in fortele proprii, Rick a decis sa pasesca in lumina reflectoarelor si sa ii inspire pe ceilalti cu povestea lui. 

In anul 2016, Rick a participat la The Voice UK, acolo unde a interpretat piesa "Spell On You". Cu o reprentatie de zile mari, artistul a intors trei din cele patru scaune. Dupa participarea la show, Rick a fost comparat cu Brad Pitt, unii fani considerandu-l versiunea mai tanara a actorului.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni