• PRO TV
  • Celine Dion a pozat pentru prima data nud la varsta de 49 de ani. Cum a aparut artista

Celine Dion a pozat pentru prima data nud la varsta de 49 de ani. Cum a aparut artista

Celine Dion a pozat pentru prima data nud la varsta de 49 de ani. Cum a aparut artista

A fost intotdeauna apreciata pentru vocea ei, insa nu a fost niciodata considerata o femeie prea frumoasa. Asta pana acum! La ultimele sale aparitii, Celine Dion, una dintre cele mai cuminti cantarete, a abordat un stil cat se poate de indraznet!

Pe pagina de Instagram a Vogue Magazine a aparut o imagine cu Celine Dion complet dezbracata, stand intr-o pozitie sexy pe un scaun. Cantareata in varsta de 49 de ani afiseaza un look de invidiat si exprima extrem de multa incredere.

Celine Dion este pasionata de moda. Cantareata a fost surprinsa in timpul unei pauze dintre concerte cand isi schimba tinutele, dar a avut mare grija sa isi acopere partile intime. 

Artista a vorbit despre pasiunea ei pentru creatiile Haute couture, fiind cunoscuta pentru faptului ca ii place sa poate numai haine de calitate. Recent, vedeta a fost fotografiata intr-o tinuta care valora 85.000 de lire sterline.

Acum Celine Dion se afla intr-un turneu european, primul dupa pauza pe care a luat-o pentru a avea grija de sotul ei, care a murit in ianuarie anul trecut.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni