• PRO TV
  • Deea Ibacka, Roxana Vancea, Razvan Fodor, Ionut Iftimoaie si Jorge sunt pregatiti pentru experienta Fort Boyard!

Deea Ibacka, Roxana Vancea, Razvan Fodor, Ionut Iftimoaie si Jorge sunt pregatiti pentru experienta Fort Boyard!

Deea Ibacka, Roxana Vancea, Razvan Fodor, Ionut Iftimoaie si Jorge sunt pregatiti pentru experienta Fort Boyard!

Deea Ibacka, Roxana Vancea, Razvan Fodor, Ionut Iftimoaie si Jorge si-au unit fortele si sunt pregatiti sa traiasca o experienta fascinanta in primul sezon Fort Boyard, realizat in premiera de Pro TV pentru telespectatorii din Romania.

Forta, indemanarea, rezistenta, rapiditatea si indrazneala le vor fi puse la grea incercare prin probe de foc ce le vor impinge limitele la maximum si le vor scoate la iveala noi abilitati. Despre provocarea Fort Boyard, cele cinci vedete au puncte de vedere foarte interesante, insa toti sunt legati de o pasiune, care s-a infiripat in sufletele lor in urma cu mai bine de 20 de ani. 

„In primul rand, sunt indeajuns de batran, incat am prins primele difuzari ale acestei emisiuni pe Pro TV. Initial, il  urmaream pe TV5. Acest concurs e imbracat in mister, e plin de ghicitori, iar istoricul acestui fort te face sa iti doresti sa il veziin realitate Chiar mi-a dat o stare foarte interesanta. Am acceptat provocarea fara sa stau pe ganduri.”, a declarat Razvan Fodor.

Deea Ibacka, incantata de aceasta experienta inedita, a spus: „Am copilarit cu emisiunea Fort Boyard, in anii '90. O urmaream, efectiv, cu sufletul la gura. Eram trup si suflet alaturi de concurenti. Toata familia isi aminteste amuzata ca intr-o noapte am trezit-o pe mama din somn soptindu-i la ureche: hai sa intram in celula". Noroc ca vizionam impreuna episoadele si a inteles imediat ce visasem, de fapt. Asa am aflat despre mine ca sunt somnambula si vorbesc in somn. Deci, da, cam atat de fascinata eram de fenomenul Fort Boyard... Si, totusi, nu mi-as fi imaginat vreodata ca intr-o zi as putea concura chiar eu. Fara nicio exagerare,  e un vis devenit realitate. A fost o bucurie sa accept invitatia, in incercarea de a-mi depasi fricile si limitele fizice.”.

Jorge a marturisit: „Cand eram mic, ma uitam cu familia la emisiune. Mi s-a parut de necrezut invitatia si nu as fi ratat pentru nimic in lume o asemenea ocazie. Am acceptat sa vin la Fort Boyard pentru ca imi plac provocarile. Sunt obisnuit cu munca in echipa, dar mai ales cu distractia.”.

„Eu sunt  innebunita dupa adrenalina, sunt dependenta de sport si fricile nu prea au loc in viata mea. Cand eram mica, urmaream emisiunea, dar nu mi-am imaginat vreodata ca o sa fiu concurenta. Mi-ar fi placut sa trec prin toate probele!”, a declarat Roxana Vancea.

Ionut Iftimoaie a spus: „Am acceptat provocarea Fort Boyard pentru ca in urma cu mai bine de 20 de ani eram printre cei care urmareau aceasta emisiune la TV. A fost o adevarata onoare pentru mine sa vin in postura de concurent! In plus, orice provocare este foarte interesanta pentru mine!”.

Fort Boyard, emisiunea fenomen care a cucerit inimile telespectatorilor, revine la Pro TV pentru a testa limitele concurentilor. Paul Ipate si Octavian Strunila sunt cele doua gazde care vor deschide portile fortului pentru o serie de vedete foarte curajoase si pregatite pentru multa aventura. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni