• PRO TV
  • Iubita lui John Cena, aproape goala la un eveniment public. Cum a aparut Nikki Bella pe covorul rosu

Iubita lui John Cena, aproape goala la un eveniment public. Cum a aparut Nikki Bella pe covorul rosu

Iubita lui John Cena, aproape goala la un eveniment public. Cum a aparut Nikki Bella pe covorul rosu

Iubita si logodnica lui John Cena a facut furori la ultimul eveniment la care a participat. Bruneta a purtat o rochie care i-a lasat la vedere aproape tot trupul, in special in partea din fata.

Nikki Bella si John Cena formeaza unul dintre cele mai solide si simpatice grupuri din lumea sportului. Barbatul de 40 de ani este wrestler, actor, rapper si gazda unui show de televiziune, iar iubita lui face, la randul ei, wrestling, actorie si modelling. Cei doi sunt impreuna inca din 2012, iar in urma cu cateva luni luptatorul a si cerut-o de sotie.

Dincolo se faptul ca cei doi indragostiti au aceleasi pasiuni, se potrivesc extrem de bine si din punct de vedere fizic: el este fibrat, urias si plin de muschi, iar ea este foarte fit si cu forme apetisante.

 

In 10 mins east coast tune in to @totalbellas only on E! to see all the behind the scenes love when this amazing man asked for my hand in marriage ❤️ His support and love is like no other! Make sure to have a tissue box handy! It’s an emotional one... good emotions! ???????????????????????? #totalbellas #nena #dwts #love #fiance

A post shared by Nikki Bella (@thenikkibella) on


Prezenta la Much Music Video Awards, bruneta si-a facut aparitia intr-o rochie a la Jennifer Lopez sau surorile Kardashian, asigurandu-se ca nimeni nu se mai poate uita in alta parte decat la ea. Transparenta, cu decolteul impresionant si cu un slit cat se poate de lung, Nikki a parut mai degraba imbracata intr-o esarfa legata la mijloc, iar barbatii din jurul sau au inteles perfect ce a vazut John Cena la femeia pe care vrea sa o ia de sotie. 


Citeste mai multe si vezi imaginile aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni