• PRO TV
  • "Femeia-pisica", aparitie bizara alaturi de iubitul pe care l-a atacat cu violenta de curand. Cum arata la 76 de ani

"Femeia-pisica", aparitie bizara alaturi de iubitul pe care l-a atacat cu violenta de curand. Cum arata la 76 de ani

"Femeia-pisica", aparitie bizara alaturi de iubitul pe care l-a atacat cu violenta de curand. Cum arata la 76 de ani

Celebra pentru nenumaratele sale operatii estetice, Jocelyn Wildenstein nu inceteaza sa uimeasca cu aspectul sau infricosator. Denumita "Femeia-pisica", din cauza look-ului sau bizar, Jocelyn a fost surprinsa in una dintre rarele ei aparitii in public, alaturi de iubitul ei mult mai tanar.

Desi multi credeau ca s-au despartit, dupa ce Jocelyn l-a atacat violent cu o tava, cei doi au aparut in fata paparazzilor tinandu-se de mana si sarutandu-se.

Vedeta despre care se spune ca a cheltuit peste 4 milioane de dolari pe operatii estetice se iubeste cu un designer vestimentar, Lloyd Klein. Mireasa lui Wildenstein, trimitere deloc subtila la Mireasa lui Frankenstein, a fost desemnata de tabloidul Daily Mail cea mai infricosatoare celebritate din lume.

Jocelyn Wildenstein, pe numele ei adevarat Jocelynnys Dayannys da Silva-Bezerra, s-a nascut in 1940, in Elvetia. In 1978 s-a casatorit cu cel pentru care, a spus ea, si-a facut toate aceste operatii estetice, Alec Wildenstein, un foarte bogat om de afaceri. Impreuna au avut doi copii. Dupa mai multi ani de casatorie, a descoperit ca sotul ei are o relatie cu o femeie mult mai tanara, un fotomodel de origine rusa. 

Citeste mai multe si vezi imaginile aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni