• PRO TV
  • Iubita lui Cristiano Ronaldo este insarcinata in 5 luni si arata mai sexy ca niciodata! Cum au fost surprinsi cei doi

Iubita lui Cristiano Ronaldo este insarcinata in 5 luni si arata mai sexy ca niciodata! Cum au fost surprinsi cei doi

Iubita lui Cristiano Ronaldo este insarcinata in 5 luni si arata mai sexy ca niciodata! Cum au fost surprinsi cei doi

Aflati in atentia presei inca de la inceputul relatiei, Cristiano Ronaldo si iubita lui Georgina au fost surprinsi de curand pe un yacht luxos in Ibiza, in timp ce se relaxau la plaja.

Daca pana acum tanara in varsta de 23 de ani nu a confirmat zvonurile conform careia ar fi insarcinata, in vacanta si-a afisat cu mandrie burtica de gravida, intr-un costum de baie sexy. Sarcina Georginei vine la doar cateva luni de la venirea pe lume a gemenilor lui Ronaldo, nascuti cu ajutorul unei mame surogat. Fotbalistul mai are un baiat in varsta de 7 ani si a marturisit de curand ca isi doreste sa aiba sapte copii.

Fara machiaj si cu o silueta de invidiat pentru cele cinci luni de sarcina, Georgina a fost surprinsa de fotografi alaturi de celebrul fotbalist in ipostaze tandre, semn ca fericita veste le-a consolidat relatia.

Vezi aici toate fotografiile.

"Sunt o familista convinsa. Iubesc copiii, natura si animalele" a marturisit recent bruneta pentru revista spaniola Holla. In ceea ce priveste silueta de fotomodel, Georgina a afirmat ca are o dieta echilibrata si face mult sport.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni