• PRO TV
  • Cum arata pielea dupa eliminarea unui tatuaj cu ajutorul laserului. Imaginile sunt virale

Cum arata pielea dupa eliminarea unui tatuaj cu ajutorul laserului. Imaginile sunt virale

Cum arata pielea dupa eliminarea unui tatuaj cu ajutorul laserului. Imaginile sunt virale

Tatuajele permanente au o semnificatie aparte pentru cei care aleg sa si le faca. In general, desenele corporale au o poveste aparte, ceea ce le da o nota de originalitate. 

Din pacate, exista si numeroase situatii in care oamenii aleg sa se tatueze dintr-un impuls si sa regrete apoi intreaga viata. Uneori, un tatuaj facut la 20 de ani poate sa nu se mai potriveasca cu personalitatea pe care o avem la 30 de ani. Sunt si situatii in care tatuajul nu arata asa cum ne-am dorit si este nevoie sa facem o noua vizita la salon. 

Daca iti doresti sa scapi de un tatuaj vechi poti apela la ajutorul unui artist care stapaneste foarte bine arta acoperirii desenelor corporale. Este recomandat ca acorzi o atentie deosebita acestui aspect si sa alegi cu grija persoana care sa iti transforme tatuajul. Eviti astfel aparitia unei probleme mai mari. Nu toti tatuatori stiu sa realizeze un cover-up corect.

Eliminarea sau modificarea unui tatuaj se poate realiza si cu ajutorul laserului. Un astfel de proces poate fi dureros, insa depinde mult si de gradul de toleranta a individului. Specialistii sustin ca sunt necesare intre 5 si 20 de sesiuni pentru inlaturarea completa a unui tatuaj. 

Pe pagina de Facebook Unilad a fost publicat un material video care surprinde procesul de indreptare a unui tatuaj. Peste 2.3 milioane de oameni au privit imaginile in primele 9 ore de la publicare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni