• PRO TV
  • Lucy Lawless, mai sexy ca niciodata. Cat de bine arata "Xena", pe care admiratorii de abia au mai recunoscut-o

Lucy Lawless, mai sexy ca niciodata. Cat de bine arata "Xena", pe care admiratorii de abia au mai recunoscut-o

Lucy Lawless, mai sexy ca niciodata. Cat de bine arata "Xena", pe care admiratorii de abia au mai recunoscut-o

Lucy Lawless, cunoscuta in special pentru rolurile sale din "Xena, printesa razboinica" si "Spartacus", este admirata de milioane de fani din intreaga lume.

In varsta de 49 de ani, vedeta a facut furori in anul 2016, atunci cand a aparut in "Ash vs. Evil Dead". Cu o atitudine si un look de fata rea, actrita si-a incantat fanii cu rolul pe care l-a interpretat. 

Lucy Lawless arata mai fresh ca niciodata. Actrita are o noua coafura, care o intinereste cu 15 ani. Tunsa scurt si cu parul aranjat intr-un bob asimetric, vedeta a uimit pe toata lumea cu noul ei look.

Fanii s-au declarat surprinsi si incantati sa o vada astfel de eroina care le-a marcat copilaria cu rolul de razboinica neinfricata din serialul "Xena - Printesa Razboinica".


Mama a trei copii, Lucy Lawless si-a etalat silueta de-a lungul timpului in tinute sexy, multate, care i-au pus in evienta silueta.


Lucy Lawless a trecut prin numeroase schimbari de look de-a lungul carierei, uneori fiind de nerecunoscut: actrita a fost si blonda, si roscata. Culmea, arata bine cu toate nuantele de par. Chiar si cu suvitele roz, care o fac sa para mult mai tanara decat este in realitate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni