• PRO TV
  • Nu apare des la TV, insa atunci cand o face, atrage toate privirile. E sotia unui artist de succes din Romania

Nu apare des la TV, insa atunci cand o face, atrage toate privirile. E sotia unui artist de succes din Romania

Nu apare des la TV, insa atunci cand o face, atrage toate privirile. E sotia unui artist de succes din Romania

Mihai Razvan Preda, cunoscut publicului larg drept Sonny Flame, se poate lauda cu o familie frumoasa si fericita.

Artistul este casatorit cu Elena, o femeie extrem de atragatoare, si au impreuna o fetita adorabila, pe nume Elena Natalia. Femeia este originara din Chisinau si atrage atentia din prima secunda datorita frumusetii sale.  

Sonny Flame si Elena sunt impreuna din anul 2011, iar relatia lor s-a conturat dupa ce tanara a fost protagonista intr-unul dintre videoclipurile sale. Pasionata de make-up, Elena se remarca printr-un look sexy si atractiv, iar micuta familiei pare sa fi mostenit trasaturile frumoase ale mamei sale. 


 


Elena este cunoscuta pe Instagram sub numele de lena.preda si are peste 30 000 de fani care ii urmaresc activitatea. Desi in viata de zi cu zi este o prezenta discreta, in mediul online sotia lui Sony Flame se remarca prin imagini incendiare, in care apare costume de baie decupate si sexy. 

La prima vedere, fanii sunt tentati sa o compare pe Elena cu Daphne Joy, fosta iubita a lui Jason Derulo si 50 Cent. Mereu aranjata si atenta la modul in care arata, lena.preda primeste numeroase complimente din partea admiratorilor. 



 


Sonny Flame si "fetele sale" au fost invitati intr-una dintre editiile emisiunii Vorbeste Lumea, unde i-au cucerit pe toti cu naturaletea lor. Vezi si tu momentul AICI!


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni