• PRO TV
  • Pictorial sexy la 37 de ani de la rolul din "Laguna Albastra". Cum s-a lasat pozata Brooke Shields in urma cu putin timp

Pictorial sexy la 37 de ani de la rolul din "Laguna Albastra". Cum s-a lasat pozata Brooke Shields in urma cu putin timp

Pictorial sexy la 37 de ani de la rolul din "Laguna Albastra". Cum s-a lasat pozata Brooke Shields in urma cu putin timp

La 52 de ani, actrita este la fel de frumoasa cum ne-o amintim, iar cel mai recent pictorial sta drept dovada a acestui fapt.

Sprancenele sale groase, structura osoasa perfecta a fetei si parul sau lung au devenit simboluri ale frumusetii, iar la 52 de ani, Brooke are un look 100% natural, fiind una dintre putinele vedete de la Hollywood care refuza interventiile estetice.



In urma cu putin timp, Brooke Shields a acceptat sa renunte la haine pentru a poza in lenjeria intima facuta de Calvin Klein, iar dupa acel pictorial de senzatie, si-a surprins fanii cu unul nou. De data aceasta apare in cizme provocatoare si haine cu sex-appeal pentru revista POP. In ciuda faptului ca actrita a depasit de ceva vreme prima tinerete, arata exceptional si toti fanii sai sunt fascinati.



Brooke a inceput sa pozeze pentru marii designeri inca de la 12 ani si este considerata unul dintre copiii exploatati de la Hollywood. La numai 10 ani, a fost fotografiata nud de catre fotograful Gary Gross, pentru revista Little Woman. Fotografia a fost facuta cu acordul mamei sale, Teri Shields, si a fost ulterior publicata in Sugar'n Spice.



Si-a inceput cariera de model la frageda varsta de 11 luni, a jucat rolul unei prostituate la numai 12 ani si ea insasi spune ca s-a maturizat mult prea devreme din cauza mamei care a impins-o permanent spre aceasta cariera.

Marcata de ceea ce i s-a intamplat, Brooke nu este de acord ca fiicele sale, de 14 si 11 ani, sa aiba o cariera in lumea modei, pana cand nu vor fi mult mai mature.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni