• PRO TV
  • Simona Halep, despre operatia de micsorare a sanilor. De ce i-a fost cel mai frica

Simona Halep, despre operatia de micsorare a sanilor. De ce i-a fost cel mai frica

Simona Halep, despre operatia de micsorare a sanilor. De ce i-a fost cel mai frica

Simona Halep - Jelena Ostapenko au avut sambata dimineata meci in semifinalele China Open, meci care i-a adus romancei primul loc in WTA.

Simona Halep a devenit sambata cea mai buna jucatoare de tenis din lume. La 26 de ani, cu aproape 400 de victorii in tenisul profesonist si 15 titluri castigate, Simona scrie astfel istorie si pentru Romania.

De-a lungul timpului, frumoasa romanca a facut mai multe sacrificii pentru a-si indeplini un vis, acela de a face performanta in tenis, iar printre ele se numara si operatia de micsorare de sani. Simona a recurs la aceasta interventie in anul 2009, iar atunci se afla pe locul 232 mondial. 

Tenismena a povesit in anul 2010 pentru DailyMail ca avea probleme cu sanii, a caror greutate o deranja in timpul meciurilor, iar acest lucru a contribuit la luarea unei decizii, desi a avut dureri, i-a fost frica, dar a stiut ce vrea: performanta.

In emisiunea "Dosar de Romania" de la TVR1, editia din 7 octombrie, Halep a vorbit si despre acest episod in viata sa. Desi medicul care a si operat-o i-a recomandat sa isi micsoreze sanii, tanara a amanat aceasta hotarare, i-a fost frica, a cerut acordul parintilor, s-a temut, dar totul a fost  bine, iar acum este numarul 1 mondial.

"Eu am avut probleme mari la coloana. Am mers la un medic roman din Germania, care mi-a spus care e adevarata problema a durerilor mele. Atunci am decis sa ma operez. A fost nevoie de semnatura parintilor. Nu stiu ce a fost in sufletul lor, dar faptul ca eu mi-am dorit atat de mult acest lucru probabil ca a contat pentru ei. Nu regret nicio secunda ca am luat decizia pentru tenis. Mi-a fost frica, mai ales din cauza anesteziei totale. Plus ca nu facusem nicio operatie si nu stiam cum va reactiona organismul."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni