• PRO TV
  • Selena Gomez a reusit sa fie sexy intr-o tinuta lejera. Cum arata atunci cand nu se asteapta sa fie fotografiata

Selena Gomez a reusit sa fie sexy intr-o tinuta lejera. Cum arata atunci cand nu se asteapta sa fie fotografiata

Selena Gomez a reusit sa fie sexy intr-o tinuta lejera. Cum arata atunci cand nu se asteapta sa fie fotografiata

Dovada ca poate sa fie sexy chiar si atunci cand nu se asteapta as fie surprinsa de paparazzi.

In anul 2015, Selena Gomez a fost nevoita sa faca fata unui val de critici din cauza faptului ca luase cateva kilograme in plus. Tot in aceea perioada cantareata recunoastea public ca sufera de lupus, o boala autoimuna in care organismul isi ataca propriile tesuturi, inclusiv rinichii.

Doi ani mai tarziu, in luna septembrie a anului 2017, Selena Gomez isi anunta fanii ca a suferit un transplant de rinichi. 

In prezent, cantareata arata senzational, semn ca s-a refacut foarte bine dupa interventia chirurgicala. Surprinsa de paparazzi in New York City, Selena Gomez a impresionat cu o tinuta... aproape banala. 

Desi nu se astepta sa fie fotografiata, artista a surprins prin naturalete. Imbracata intr-o rochie stil camasa, din matase, accesorizata cu o pereche de pantofi sport, Selena nu si-a dezamagit fanii. Desi nu iese foarte mult in evidenta, bratara de picior a adus o nota de originalitate tinutei. 

Atitudinea degajata si simplitatea au fost atuurile Selenei Gomez. Cu aceasta aparitie, vedeta a dovedit ca poate sa fie sexy chiar si atunci cand nu este imbracata in tinute elegante si stralucitoare.


Sursa FOTO: Splash News

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni