• PRO TV
  • Investitii de 4 milioane de euro in imobiliare, turism si sport. Surpriza! Ce echipa din Romania finanteaza Simona Halep

Investitii de 4 milioane de euro in imobiliare, turism si sport. Surpriza! Ce echipa din Romania finanteaza Simona Halep

Investitii de 4 milioane de euro in imobiliare, turism si sport. Surpriza! Ce echipa din Romania finanteaza Simona Halep

Simona Halep a strans o avere de peste 20 de milioane de dolari din tenis si din contractele de publicitate.

Simona Halep a strans o avere de peste 20 de milioane de dolari din tenis si din contractele de publicitate. Lidera mondiala in acest moment, Halep are sponsori ce ii aduc venituri de peste 2 milioane de dolari anual, Adidas oferindu-i 1 milion de dolari pe an, in timp ce Mercedes, Hublot sau Dorna intregesc lista de "investitori".

De curand, Halep a inceput sa isi investeasca banii. Constanteanca a facut cea mai mare investitie in acest an cand a cumparat un hotel de 4 stele in Poiana Brasov, pentru care a platit 2 milioane de euro.

Investitiile totale facute de Simona, in imobiliare, turism, afaceri si sport ajung la aproape 4 milioane de euro, iar planurile de viitor implica si o academie de tenis la Constanta.

Iata mai jos lista de afaceri si investitii a Simonei Halep.


1. IMOBILIARE


Prima investitie facuta de Halep a fost insa in urma cu cativa ani, cand si-a luat un apartament de 100.000 de euro in centrul Bucurestiului. "A fost prima ei investitie", spunea tatal jucatoarei la acea data.

Intre timp, investitiile Simonei au crescut. Aceasta a ridicat un bloc intr-o zona foarte buna in Mamaia Nord, constructie de care se ocupa familia sa, iar apartamentele deja au fost scoase la vanzare.

De asemenea, Simona si-a construit o vila de lux in Constanta, a refacut casa bunicilor si i-a facut o casa fratelui sau, de care este foarte apropiat.

Per total, investitia in imobiliare se ridica la peste 1 milion de euro.

 

2. TURISM


Simona Halep a investit peste 2 milioane de euro in cumpararea hotelului din Poiana Brasov. Acesta are preturi ridicate, o noapte de cazare costand peste 100 de euro. Hotelul are 24 de camere si apartamente si are vedere spre Postavaru si spre muntii Piatra Craiului.

De asemenea, si de aceasta afacere se ocupa familia Simonei, investitia depasind 2 milioane de euro.

 

3. "SH Cafe"


Afacerea a fost deschisa in Constanta insa nu este una de succes. Investitia a fost masiva, peste 600.000 de euro, de cafenea urmand sa se ocupe fratele Simonei. Din pacate, localul unde s-a deschis cafeneaua este renumit pentru faptul ca nu aduce clienti, in aceeasi zona fiind, de-a lungul timpului, mai multe cafenele, baruri, restaurante si cluburi.

 

4. SPORT


Una dintre cele mai mici investitii, insa la fel de importanta ca celelalte, este echipa de hochei pe care Simona Halep o finanteaza. Jucatoare de tenis se implica in proiectul deschis de Ion Tiriac la noul patinuar deschis in Otopeni, acolo unde s-au facut si grupe de hochei pentru copii, iar Simona sponsorizeaza una dintre grupe.

Echiparea completa a copiilor a costat peste 10.000 de euro, Simona oferind si o suma lunara pentru acoperirea cheltuielilor echipei de hochei.

Pe langa echipa de Hochei, Simona are de gand sa deschida o academie de tenis in Constanta. Planurile au fost dezvaluite chiar de tatal Simonei, insa deocamdata academia nu a luat fiinta. Cel mai probabil, va fi un proiect de care Simona se va ocupa dupa incheierea carierei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni