• PRO TV
  • Iubita lui Patrick Schwarzenegger, aparitie sexy la premiera unui film. Cu ce s-a imbracat

Iubita lui Patrick Schwarzenegger, aparitie sexy la premiera unui film. Cu ce s-a imbracat

Iubita lui Patrick Schwarzenegger, aparitie sexy la premiera unui film. Cu ce s-a imbracat

Prezenta la lansarea filmului "The Long Road Home", modelul Abby Champion a facut deliciul fotografilor datorita tinutei provocatoare pe care a ales sa o poarte.

Tanara de 20 de ani este cunoscuta si datorita relatiei sale cu fiul lui Arnold Schwarzenegger, Patrick. Cei doi se afiseaza impreuna la diverse evenimente mondene, la care Abby are grija sa imbrace de fiecare data tinute care sa ii puna in evidenta silueta perfecta.

De data aceasta modelul a purtat o rochie-sacou foarte scurta, in care picioarele ei pareau interminabile. Alegerea vestimentara extrem de provocatoare a atras rapid atentia fotografilor, care au pozat-o din toate unghiurile.

Tanara este o prezenta activa si pe social media, unde isi incanta fanii cu poze la fel de sexy. Contul ei de Instagram are in prezent peste 342 de mii de fani si fiecare poza postata de aceasta strange rapid zeci de mii de aprecieri.

In ceea ce priveste relatia cu Patrick Schwarzenegger, se pare ca cei doi au planuri serioase impreuna. Abby i-a cunoscut deja parintii tanarului si au mers impreuna in numeroase vacante.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni