• PRO TV
  • O tanara a decis sa apara nemachiata la propria nunta. Motivul pentru care a luat hotarat asta

O tanara a decis sa apara nemachiata la propria nunta. Motivul pentru care a luat hotarat asta

O tanara a decis sa apara nemachiata la propria nunta. Motivul pentru care a luat hotarat asta

Miresele isi doresc sa arate perfect in ziua nuntii. De la machiaj, coafura, rochie si buchet si pana la decorarea meselor si tema principala a marelui eveniment, viitoarele mirese se gandesc la toate. Fiecare detaliu este atent analizat si pus la punct pentru ca nunta sa fie una de poveste. 

Tasnim Jara nu se incadreaza in acest tipar de mireasa. Tanara nu a cautat cu entuziasm modele de machiaj sau coafuri pe Pinterest, din dorinta de a avea un look impecabil in ziua nuntii sale. 

Ochii puternic conturati, extensiile de gene false sau rujul aplicat ca la carte nu sunt detalii la care Tasnim sa se fi gandit. 

Tanara a decis ca in ziua in care isi va uni destinul cu barbatul pe care il iubeste sa nu poarte nici urma de machiaj. Tasnim a mizat pe o imagine simpla, traditionala, nu foarte incarcata. Nici macar bijuteriile nu si-au gasit locul in tinuta ei. 

Pentru ca oamenii s-au intrebat de ce a luat acesta decizie, Jara a decis sa elucideze misterul prin intermediul paginii sale de Facebook. Tanara a scris un mesaj menit sa traga un semnal de alarma asupra stereotipurilor promovate de societatea moderna. 

"Societatea noastra promoveaza o imagine cosmetizata a miresei din zilele noastre - mult machiaj, o rochie de printesa si multe, multe bijuterii", a scris tanara. 


Postarea ei a strans peste 121 000 de like-uri, conform site-ului Allure.com. 

Asa cum era de asteptat, gestul lui Tasnim a starnit si un val de reactii atat din partea familiei, cat si din partea internautilor care i-au aflat povestea. 

"Cativa membri ai familiei mele au spus ca nu vor face poze cu mine pentru ca nu m-am imbracat ca o mireasa (asa cum si-o imaginau ei", a mai povestit tanara. 

In ciuda criticilor, Jara spune ca oamenii trebuie sa aiba libertatea sa isi ia propriile decizii, fara a fi constransi de prejudecati si stereotipuri. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni